Studniówki

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą organizacji Przyjęć Studniówkowych

Propozycja organizacji Studniówki w cenie 130 zł. za osobę obejmuje:

- Przywitanie lampką wina musującego
- Przystawkę
- Kolację z deserem
- 2 kolejne gorące kolacje w trakcie trwania imprezy
- Bufet z zimnymi zakąski
- Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń
- Ciasta, ciasteczka i owoce
- Profesjonalną obsługę kelnerską oraz porządkową przez cały czas trwania Przyjęcia

Kierowcy busów/autokarów oraz jeden opiekun z każdej klasy gratis
Ponadto, dla dużych imprez oferujemy atrakcyjne rabaty

Przedstawiamy propozycje Menu z szerokim asortymentem różnorodnych potraw. Aby sprostać Państwa gustom i wymaganiom dania mogą być modyfikowane i dobierane zgodnie z Państwa życzeniem

Przywitanie:
- Toast dla Gości – lampka wina musującego

Pierwsza kolacja

Przystawka (do wyboru):
- Indyk w sosie Cumberland z brzoskwinką
- Łosoś na sałacie śródziemnomorskiej w sosie cytrynowym
- Mix sałat z suszonymi pomidorami, mozzarellą i parmezanem w sosie bazyliowym
- Carpaccio z łososia wędzonego
- Kolorowe roladki z ciasta naleśnikowego z serem feta, chorizo, papryką z sosem czosnkowym
- Pasztet w cieście francuskim ze śliwką

Danie główne (do wyboru):
- Kieszonki schabowe z pieczarką i serem
- Kotlet po australijsku (z boczkiem, pomidorem i cebulą)
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą
- Kotlet po szwajcarsku (z serem i szynką)
- Roladki drobiowe z brokułami i pieczarką
- Indyk nadziewany warzywami
- Karkówka nadziewana papryką lub szpinakiem
- Kotlet a’la Sezam (z papryką, cebulą i pieczarkami)
- Kurczak w sosie beszamelowym
Do powyższych dań serwujemy odpowiednie dodatki, po uzgodnieniu z Państwem

Deser (do wyboru):
- Lody z owocami i musami
- Sernik na musie owocowym
- Szarlotka z lodami i bitą śmietaną
- Banany w karmelu
- Gruszka w syropie pomarańczowym z lodami

Druga i trzecia kolacja

Druga kolacja (do wyboru):
- Rolada z karkówki z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty
- Udko faszerowane pieczarką z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej
- Naleśniki ze szpinakiem i grillowanym kurczakiem
- Rolada drobiowa nadziewana pieczarką i brokułami z ryżem i surówką z marchewki

Trzecia kolacja (do wyboru):
- Bogracz
- Zupa serowa z klopsikami
- Żurek
- Barszcz czerwony z paluszkami

Równocześnie informujemy o możliwości indywidualnego przygotowania posiłków dietetycznych (wegetariańskich, wegańskich, bezglutenowych oraz innych)

Zimne zakąski na bufecie szwedzkim:
- Staropolskie wędliny pieczone i wędzone
- Półmisek rozmaitości (rolady serowe i szpinakowe, mix serów)
- Wrapsy, tartinki, sałatki
- Jajka faszerowane, pomidory nadziewane
- Conchiglioni ze szpinakiem, babeczki na słono
- Nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym
Słone przekąski (chipsy, paluszki) na stołach

Napoje

Napoje ciepłe i zimne (bez ograniczeń):
- Bufet kawowo-herbaciany
- Soki owocowe, Pepsi, napoje smakowe, woda mineralna gazowana i niegazowana na stołach

Ciastwa i owoce

- Różne ciasta i ciasteczka. Dodatkowo istnieje możliwość zamówienie tortu po kosztach produkcji
- Owoce: winogrona, mandarynki, banany, kiwi, jabłka, owoce sezonowe

W celu ustalenia terminu organizacji Przyjęcia Studniówkowego i wstępnej rezerwacji prosimy o kontakt pod numerem telefonu 14 672 45 11 lub drogą elektroniczną. Ostateczne potwierdzenie rezerwacji wiąże się z podpisaniem umowy i wpłatą zaliczki, która następnie jest odpisana od rachunku za Studniówkę. Pozostałą część należności płacicie Państwo dopiero po odbyciu się Przyjęcia