Studniówki

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą organizacji Studniówek
Organizacja Studniówki w cenie 180 zł. za osobę obejmuje:
- Przywitanie lampką wina musującego,
- Kolację z przystawką i deserem,
- 2 kolejne gorące kolacje w trakcie trwania imprezy,
- Bufet z zakąskami na zimno i na ciepło,
- Ciasta, ciasteczka i owoce,
- Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń,
- Profesjonalną obsługę kelnerską oraz porządkową przez cały czas trwania Przyjęcia.
Kierowcy busów/autokarów oraz jeden dorosły opiekun z każdej klasy gratis.
Dysponujemy III-kondygnacyjną restauracją z nowoczesnym wystrojem wnętrza, co umożliwia zabawę przy dwóch rodzajach muzyki jednocześnie. Organizujemy zarówno wydarzenia duże do 500 osób jak i kameralne imprezy.
Kliknij aby pobrać pełną ofertę w wersji pdf.
Przedstawiamy propozycje Menu z szerokim asortymentem różnorodnych potraw. Aby sprostać Państwa gustom i wymaganiom dania mogą być modyfikowane i dobierane zgodnie z Państwa życzeniem
Łosoś na sałacie śródziemnomorskiej w sosie cytrynowym,
Kolorowe roladki z ciasta naleśnikowego z serem feta, chorizo, papryką z sosem czosnkowym,
Pasztet w cieście francuskim ze śliwką,
Mix sałat z suszonymi pomidorami, mozzarellą i parmezanem w sosie bazyliowym, (wegetariańskie),
Carpaccio z buraka z serem feta* i pieprzem młotkowanym (wegetariańskie, również wegańskie).
Kotlet po australijsku (z boczkiem, pomidorem i cebulą),
Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą,
Kotlet po szwajcarsku (z serem i szynką),
Indyk nadziewany papryką i serem,
Kotlet a’la Sezam (z papryką, cebulą, pieczarkami i serem żółtym),
Kurczak w sosie beszamelowym,
Kotlet z ciecierzycy (wegetariańskie),
Cukinia faszerowana ryżem i warzywami (wegańskie, bez glutenu),
Panierowany ser Camembert (wegetariańskie).
Podawane z ziemniakami lub frytkami i surówką z kapusty pekińskiej.
Banany w karmelu z lodami śmietankowymi,
Sernik na musie owocowym,
Szarlotka z lodami i bitą śmietaną,
Gruszka w soku pomarańczowym z lodami i bitą śmietaną.
Roladka wieprzowa z bekonem i serem feta podawana z kluskami śląskimi i białą kapustą,
Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i serem żółtym, babką ziemniaczaną i białą kapustą,
Udko faszerowane pieczarką z frytkami i surówką z sałatką Colesław,
Roladka drobiowa nadziewana pieczarką i brokułami z ryżem i surówką z marchewki,
Papryka faszerowana zapiekana z serem żółtym (wegetariańskie),
Kotlet warzywny z frytkami i surówką (wegańskie).
Barszcz czerwony z paluszkami,
Żurek,
Zupa serowa z klopsikami,
Gorąca zupa hiszpańska z chorizo,
Zupa z soczewicy (wegańskie).
Półmisek rozmaitości (rolady serowe i szpinakowe, mix serów),
Wrapsy z kurczakiem, tartinki, sałatki,
Conchiglioni ze szpinakiem, babeczki na słono,
Na ciepło: nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym.
Słone przekąski (chipsy, paluszki) na stołach.
Soki, Pepsi, napoje smakowe, woda mineralna gazowana i niegazowana.
Owoce: winogrona, mandarynki, banany, kiwi, jabłka, owoce sezonowe.
Równocześnie informujemy o możliwości indywidualnego przygotowania posiłków dietetycznych (wegetariańskich, wegańskich, bezglutenowych oraz innych).
W celu ustalenia terminu organizacji Przyjęcia Studniówkowego i wstępnej rezerwacji prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48 14 672 45 11, +48 731 632 597 lub drogą elektroniczną Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Ostateczne potwierdzenie rezerwacji wiąże się z podpisaniem umowy i wpłatą zadatku, który następnie jest odpisany od rachunku za Półmetek. Pozostałą część należności płacicie Państwo dopiero po odbyciu się Przyjęcia.