
Oferta organizacji Przyjęcia Okolicznościowego w Hotelu *** Sezam
Poniżej prezentujemy wyczerpujący opis możliwości zorganizowania spotkania okolicznościowego: urodzin, imienin, jubileuszy, spotkań rodzinnych, styp oraz innych. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani organizacją Wesela, Przyjęcia Komunijnego, Chrzcin, Balu Studniówkowego lub Półmetkowego, prosimy o zwrócenie się do członka personelu Restauracji o przedstawienie właściwej oferty.
Dysponujemy III-kondygnacyjną restauracją z nowoczesnym wystrojem wnętrza, co umożliwia zabawę przy dwóch rodzajach muzyki jednocześnie.
Do Państwa dyspozycji oferujemy:
- Salę Dużą na parterze (mogącą pomieścić do 200 osób) wraz z oddzielną Salą Balową,
- Salę Kameralną na I piętrze (mogąca pomieścić do 100 osób) zintegrowaną z przestrzenią taneczną,
- dwie sale dodatkowe na parterze i II piętrze.
Organizujemy zarówno wydarzenia duże do 500 osób jak i małe przyjęcia towarzyskie czy spotkania rodzinne. Na miejscu przestronny parking oraz hotel z możliwością zakwaterowania do 100 osób.
Na miejscu kącik zabaw dla dzieci oraz zaplecze rekreacyjne ze stołami do gry w bilard, ping-pong oraz piłkarzyki - gwarancja dobrze spędzonego czasu przez wszystkich Państwa gości! Nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat za korzystanie z tych atrakcji.
Propozycje menu
Przy ustalaniu przyjęcia do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. To Państwo decydujecie, jak będzie przebiegało spotkanie, ile będzie gorących dań oraz jakie potrawy zostaną podane. Żadna z podanych poniżej propozycji nie jest obowiązkowa. Dzięki możliwości swobodnego kompletowania menu, sami Państwo określacie jaki będzie koszt organizacji wydarzenia. Nasz wykwalifikowany personel służy pomocą i radą w komponowaniu menu.
Kliknij, aby rozwinąć.
- Łosoś na sałacie śródziemnomorskiej w sosie cytrynowym,
- Mix sałat z suszonymi pomidorami, mozzarellą i parmezanem w sosie bazyliowym,
- Carpaccio z łososia wędzonego,
- Kolorowe roladki z ciasta naleśnikowego z serem feta, chorizo, papryką z sosem czosnkowym,
- Pasztet w cieście francuskim ze śliwką.
Cena: 15 zł/os.
- Królewski bulion z kulkami mięsnymi,
- Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym,
- Krem pomidorowo warzywny z krewetką,
- Consomme pomidorowe z ravioli ze szpinakiem,
- Zupa serowa z klopsikami,
- Zupa z dyni z kurczakiem i migdałami (sezonowo),
- Krem brokułowy z sezamem (wegańskie).
Cena: 10 zł/os.
1. Serwis na półmiskach:
- 3-4 rodzaje mięsa (2 porcje na osobę), 1-2 dodatki skrobiowe, 3 surówki - w cenie 35 zł/os.
2. Serwis na talerzach:
- 1 rodzaj mięsa (1 porcja na osobę), 1 dodatek skrobiowy, 3 surówki - w cenie 25 zł/os.
- 2 rodzaje mięsa (2 porcje na osobę), 1 dodatek skrobiowy, 3 surówki - w cenie 35 zł/os.
Propozycje mięsne:
- Roladki schabowe z kapustą kiszoną i boczkiem,
- Schab ze śliwką lub morelą,
- Kieszonki schabowe z pieczarką i serem,
- Kotlet po australijsku (z boczkiem, pomidorem i cebulą),
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą,
- Kotlet po szwajcarsku (z serem i szynką),
- Roladki schabowe z kapustą kiszoną i boczkiem,
- Roladki drobiowe z brokułami i pieczarką,
- Indyk nadziewany warzywami,
- Roladki wołowe zawijane z boczkiem, cebulą i ogórkiem,
- Karkówka nadziewana papryką lub szpinakiem,
- Soczyste dramstiki w miodzie,
- Filet drobiowy panierowany w płatkach kukurydzianych.
Propozycje wegetariańskie / wegańskie:
- Kotlet z ciecierzycy
- Cukinia faszerowana ryżem i warzywami
- Łosoś z grilla (+5 zł)
Dodatki skrobiowe:
- Ziemniaki z masełkiem i koperkiem,
- Frytki,
- Kluski śląskie,
- Kulki lub bezy ziemniaczane.
Surówki (do wyboru 3 pozycje):
- Kapusta: biała, pekińska, zasmażana lub włoska duszona,
- Seler z kokosem i rodzynkami,
- Warzywa gotowane na parze z masełkiem,
- Marchewka z chrzanem lub mandarynkami,
- Mizeria,
- Ćwikła.
- Banany w karmelu z lodami śmietankowymi,
- Mus czekoladowy z sosem malinowym i bitą śmietaną,
- Pieczone jabłko z konfiturą w sosie waniliowym,
- Panna Cotta z owocami i bitą śmietaną,
- Gruszka w soku pomarańczowym z lodami i bitą śmietaną.
Cena: 10 zł/os.
Dania w cenie 15 zł/os.:
- Bogracz,
- Żurek staropolski,
- Barszcz czerwony (kapuśniaczki, paszteciki, krokiety, ptysie z pieczarkami),
- Zupa z soczewicy (wegańskie),
- Wołowina w borowikach,
- Gołąbki w sosie pomidorowym,
- Boeuf strogonow.
Dania w cenie 20 zł/os.:
- Roladka wieprzowa z bekonem i serem feta podawana z kluskami śląskimi i białą kapustą,
- Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i serem żółtym, babką ziemniaczaną i surówką pekińską,
- Karkówka nadziewana szpinakiem i czosnkiem z kluskami śląskimi i marchewką na ostro,
- Kurczak w sosie beszamelowym z ryżem i czerwoną kapustą,
- Udziec z kurczaka nadziewany warzywami z ryżem oraz surówką Colesław,
- Sakiewki ze schabu nadziane pieczarką z ziemniakami opiekanymi i kapustą modrą,
- Pieczona szynka kulka z babką ziemniaczaną i kapustą zasmażaną.
- Kotlet a'la Sezam z bezami ziemniaczanymi i kapustą pekińską,
- Roladka z polędwiczki nadziewana śliwką z kopytkami i marchewką z chrzanem,
- Udko faszerowane pieczarką z frytkami i surówką wiosenną,
- Miruna w brokułowym błaszczyku (wegetariańskie rybne),
- Risotto z warzywami (wegańskie).
Dania w cenie 25 zł/os.:
- Łosoś w sosie ziołowym z ryżem i bukietem warzyw z pary,
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z boczkiem z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą.
- Filet z grilla zapiekany serem żółtym z buźkami ziemniaczanymi, kapusta pekińską.
Cena: 15 zł/os.
- Półmisek mięs i pasztetów pieczonych,
- Wędliny tradycyjne i wędzone,
- Kurczak w galarecie,
- Półmisek rozmaitości (rolady serowe i szpinakowe, mix serów),
- Conchiglioni ze szpinakiem i suszonymi pomidorami,
- Ruloniki z szynki nadziane farszem z sera topionego, pieczarki, pomidora i ogórka,
- Wrapsy z kurczakiem,
- Śliwki suszone owinięte boczkiem,
- Pomidory nadziewane ryżem oraz szpinakiem lub pieczarkami,
- Paluszki krabowe z sosem czosnkowym,
- Zwijane śledziki z warzywami na cebulce w śmietanie,
- Ryba marynowana po węgiersku.
Sałatki (do wyboru 2 pozycje):
- Tradycyjna sałatka jarzynowe (marchew, seler, pietruszka, jajko, ogórek kiszony, groszek konserwowy, cebula, jabłko, sos majonezowy),
- Sałatka z kurczakiem i ananasem (kurczak gotowany, ananas, makaron ryżowy, słonecznik, sos majonezowy),
- Sałatka brokułowa z dipem czosnkowym (brokuły, jajko, pieczarki, pomidor, kukurydza, sos czosnkowy),
- Sałatka grecka w sosie ogrodowym (sałata, pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki, ser feta),
- Sałatka z selera (seler, szynka, ser żółty, por, jabłko, kukurydza, sos majonezowy),
- Sałatka z tuńczykiem (sałata lodowa, tuńczyk, pomidor, jajko, cebula),
- Sałatka z selerem naciowym (kurczak, winogrono, seler, ananas, curry, prażone płatki migdałów),
- Sałatka z melonem i rukolą (rukola, melon, ser mozzarella, pomidorki koktajlowe, prażony słonecznik, sos miodowo-musztardowy),
- Sałatka gyros (kapusta pekińska, cebula czerwona, ogórek korniszon, smażone mięso drobiowe, sos majonezowo-ketchupowy),
- Sałatka z grillowanym kurczakiem (sałata, smażony filet z kurczaka, smażona papryka, ser camembert, sos musztardowo-miodowo-winny),
- Sałatka z tortellini (pieczarki, kukurydza, papryka, ogórek, tortellini),
- Sałatka z granatem i kurczakiem (kurczak, granat, sałata pekińska, por, groszek, jajko).
Cena: 20 zł - 30 zł/os.
Cena: 10 zł/os.
- 15 zł/os. (jedno gorące danie: woda, soki, kawa, herbata),
- 20 zł/os. (jedno gorące danie: woda, soki, Tymbark, Pepsi, kawa, herbata),
- 25 zł/os. (jedno gorące danie + dalsza konsumpcja: woda, soki, kawa, herbata),
- 30 zł/os. (jedno gorące danie + dalsza konsumpcja: woda, soki, Tymbark, Pepsi, kawa, herbata).
Różne ciasta i ciasteczka na stołach. Dodatkowo istnieje możliwość zamówienie tortu po kosztach produkcji.
Owoce 5 zł/os.
Winogrona, mandarynki, banany, kiwi, jabłka, owoce sezonowe.
Stół rybny: łosoś faszerowany, pstrągi faszerowane, kamaboko z kraba, kalmary panierowane, terriny, różyczki z łososia wędzonego z sosami, krewetki koktajlowe, sushi – 20 zł/os.,
Słodki stół - 15 zł/os.,
Fontanna czekoladowa wraz z owocami, rurkami, wafelkami itd. – od 700 zł,
Fotobudka – od 800 zł,
Napoje gazowane w szkle 0,2l – 5 zł/szt.
Paczka z ciastami na pożegnanie Gości 27 zł/szt.
Równocześnie informujemy o możliwości indywidualnego przygotowania posiłków dietetycznych (wegetariańskich, wegańskich, bezglutenowych oraz innych).
Imprezy rozliczamy korzystnie dla kontrahentów, uwzględniając koszty. Dzieci do lat 8 – połowa ceny; dzieci do lat 3 – bezpłatnie. Wszystkie nieskonsumowany produkty zostają spakowane i zwrócone Państwu.
Dekoracja sali (pokrowce na krzesła, serwety, żywe kwiaty na stołach, świece i inne akcenty kolorystyczne w wybranym przez Państwa kolorze) oraz profesjonalna obsługa kelnerska oraz porządkowa przez cały czas trwania Przyjęcia GRATIS.
W celu ustalenia terminu organizacji spotkania i wstępnej rezerwacji prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48 14 672 45 11, +48 731 632 597 lub drogą elektroniczną Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Ostateczne potwierdzenie rezerwacji wiąże się z podpisaniem umowy i wpłatą zaliczki, która następnie jest odpisana od rachunku za wydarzenie. Pozostałą część należności płacicie Państwo dopiero po odbyciu się spotkania.